Instruction Video’s

Rodger informatie videos

Op deze pagina vind je een overzicht van onze informatie videos. Wil je op de hoogte blijven en een notificatie ontvangen wanneer we een nieuwe video uploaden, abonneer je dan op ons Youtube kanaal.

Plaswekkertraining informatie

In deze animatie wordt uitgelegd wat bedplassen is en hoe je dit samen met je kind kan overwinnen met behulp van de Rodger plaswekker.

Rodger Plaswekker gebruikers tips

Informatie over het gebruik van de Rodger Plaswekker.

Rodger Plaswekker koppelen

Hoe koppel je de Rodger plaswekker aan één of twee ontvangers? In deze video laten we zien hoe je dit doet.

 

 

De batterij van de zender vervangen

Na verloop van tijd is de batterij van de zender leeg. In deze video laten we zien, hoe je dit voorzichtig zelf kunt doen.

Rodger Buddy trilhorloge instellen (firmware update vanaf 18 januari 2023)

In dit filmpje leggen we stap voor stap uit hoe je een Buddy trilhorloge kunt opladen, de tijd en het alarm kunt instellen.

In dit filmpje behandelen we de instellingen met de laatste firmware. Alle Buddy trilhorloges vanaf 18 januari 2023 worden geleverd met deze firmware.

Rodger Buddy vibrating watch settings (from January 18th, 2023)

In this video, we explain step by step how to charge a Buddy vibrating watch, set the time and alarm. Your child will then be notified in time to go to the toilet.

In this video, we cover the settings with the latest firmware. All Buddy vibrating watches from January 18th, 2023 will come with this firmware.

De Rodger Plaswekker

De Rodger draadloze plaswekker bestaat uit een zender en een ontvanger. De ontvanger kan in het stopcontact worden geplaatst, maar kan ook worden gebruikt op batterijen. De plaswekker werkt uitsluitend met Rodger ondergoed.

Plastraining

Help je kind om te stoppen met bedplassen. Let op! Deze instructievideo is in het Engels.

Amigo draagbare plaswekker

De Amigo plaswekker is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van bed- en broekplassen en biedt jouw kind dat extra steuntje in de rug dat het nodig heeft om droog te worden.