Producten

Rodger draadloze Plaswekker

De plaswekker heeft 8 verschillende wekgeluiden en een volumeregeling. Voor de vaste slapers zelfs tot ruim 80 decibel. Het is een eenvoudig en kindvriendelijk hulpmiddel bij het oplossen van het bedplasprobleem.

Meer info...

Rodger Plaswekker broekjes

Uw kind draagt een onderbroekje met daarin niet zichtbare draadjes. Op het broekje wordt een klein zendertje geklikt en de ontvanger in het stopcontact geplaatst. Als uw kind een paar druppeltjes plast, geeft het zendertje een signaal aan de ontvanger, waardoor uw kind gewekt wordt.

Meer info...

Superheld Beloningsposter

Spaar alle stickers op de poster en ontvang het Rodger Superheld diploma! De motivatie en het doorzettingsvermogen van het kind én van jou als ouder zijn de sleutel tot het succes van de plaswekkertraining.

Meer info...

Trilhorloges

Dit moderne horloge is een handig hulpmiddel om uw kind verspreid over de dag tijdig te laten plassen. Maar liefst acht verschillende alarmmomenten per dag zijn te programmeren.

Meer info...

Dry and Cool absorberend ondergoed

Incontinentie ondergoed vinden dat ongelukjes absorbeert en er ook nog leuk uitziet is een hele uitdaging. Onze incontinentiebroekjes zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan wat zeer prettig draagt en goed absorbeert.

Meer info...