Plaswekkertraining

Plaswekkertraining met de Rodger plaswekker

Niet plassen kun je leren!

Plassen kun je leren, niet plassen ook! Door middel van plaswekkertraining kan jouw kind eenvoudig van zijn bedplasprobleem afkomen. De motivatie en doorzettingsvermogen van het kind én van jou als ouder zijn hierbij de sleutel tot succes. Een gemiddelde plastraining duurt 2,5 tot 3 maanden, mits:

  • Je kind gemotiveerd is om van zijn bedplasprobleem af te komen;
  • De plaswekker dagelijks wordt gebruikt;
  • Jij als ouder voldoende betrokken bent.

Klik hier om te bestellen

Hoe werkt plaswekkertraining?

Bij het slapengaan wordt de zender door middel van drukknoopjes op het sensorbroekje geklikt. Wanneer het kind plast, sturen sensordraadjes een melding naar de ontvanger waardoor het ingestelde alarm afgaat.

Je kind maakt vervolgens zijn plas af op het toilet. Als de plas gedaan is, wordt een schoon broekje aangetrokken inclusief zender en kan hij weer rustig verder slapen. Plast hij weer, dan begint het ritueel opnieuw.

Tip: zet de ontvanger een einde van het bed af zodat je kind uit bed moet om het alarm uit te schakelen. Dan weet je zeker dat hij ook echt bewust wakker is.

Bestel direct een van onze bedplasproducten en probeer het zelf. Succes, en slaap lekker!

Plaswekkertraining in het kort

In deze video wordt uitgelegd hoe je samen met je kind bedplassen kan overwinnen door te trainen met behulp van de Rodger plaswekker.

Ga maar voor meer video's op het Rodger YouTube kanaal.