Plaswekker & Broekjes

Rodger draadloze plaswekker

Heeft jouw kind last van bedplassen? Geen zorgen, je bent niet de enige! Met de Rodger Plaswekker is bedplassen al snel verleden tijd. Onze plaswekker is eenvoudig te gebruiken en helpt bedplasproblemen te overwinnen. Met de plaswekkertraining leert jouw kind de drang om naar het toilet te gaan te herkennen. Vaak merk je al na een paar dagen vooruitgang en is het plasprobleem binnen drie maanden verholpen.

Hoe werkt de plaswekker?

De draadloze plaswekker bestaat uit een zender en ontvanger. De ontvanger plaats je in het stopcontact en de zender bevestig je op het Rodger sensorbroekje. Bij urineverlies stuurt de zender een signaal naar de plaswekker, waardoor deze afgaat. Je kind wordt zo gewekt om naar de wc aan te gaan en een schone broek aan te trekken. Zo traint je kind om het signaal van een volle blaas te herkennen.

De Rodger plaswekker heeft maar liefst 8 verschillende wekgeluiden met een volume tot wel 80 decibel, handig voor vaste slapers! Uit onderzoek is gebleken dat een wekker met verschillende geluiden een positieve invloed heeft op de plaswekkertraining. Het wisselen van het wekgeluid verhoogt de gevoeligheid om wakker te worden van de wekker en na enige tijd ook om wakker te worden van een volle blaas.

 

Instructievideo

Benieuwd naar de werking van de Rodger plaswekker? Bekijk de video voor meer informatie!

Ga maar voor meer video's op het Rodger YouTube kanaal.

Vergoed door verzekeraar

Wist jij dat veel verzekeraars de plaswekker vergoeden? Wanneer het kind voldoende aanvullend verzekerd is bij één van de gecontracteerde zorgverzekeraars, declareren wij het bedrag rechtstreeks en krijgt u de plaswekker meteen opgestuurd. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een plaswekkerpakket aan te schaffen.

Sensorbroekjes

De Rodger plaswekker wordt gebruikt in combinatie met de sensorbroekjes. De broekjes zijn comfortabel en verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren, zoals blauw, rood, groen, lila en wit. De sensorbroekjes zijn zowel te verkrijgen voor kinderen als voor volwassenen.

De plaswekkerbroekjes zijn leverbaar in de volgende maten:
104 - 116 - 128 - 140 - 152 - 164 - 176 - 188
Dames L en XL, Heren L, XL en XXL

Begeleiding

Mocht u tijdens de plaswekker training behoefte hebben aan begeleiding of specifieke vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Deze is te bereiken via 0541-351449 of info@rodger.nl.

Plaskalender & stickervel

De plaskalender is een handige en leuke manier om samen met uw kind bezig te zijn met de plastraining. Als uw kind 's nachts droog is geweest, wordt het kind beloond met een stickertje die hij/zij zelf op de kalender mag plakken. Het gebruik van de plaskalender werkt zeer motiverend.

De plaswekker Startset

  • zender
  • ontvanger (wekker)
  • 3 sensorbroekjes (uitwasbaar)
  • gebruiksaanwijzing
  • plaskalender
  • stickervel

Vergoeding Zorgverzekeraars: Komt u ook in aanmerking? Klik hier!