Over ons

Over ons

Rodger biedt diverse effectieve oplossingen tegen bed- en broekplasproblemen. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar voor talloze ouders en kinderen in meer dan 45 verschillende landen. Wij streven ernaar zoveel mogelijk gezinnen te helpen om bed- en broekplassen te overwinnen. Rodger biedt producten van hoge kwaliteit zoals de draadloze plaswekker. Het team van Rodger bestaat uit experts die je graag bijstaan tijdens de training.

Met Rodger word je baas over je eigen blaas

In samenwerking met deskundigen houdt Rodger zich al jaren bezig met productontwikkeling om plasproblemen bij kinderen op te kunnen lossen. In de eerste instantie houdt Rodger zich bezig met de problematiek van het bedplassen. Het product dat Rodger hiervoor levert is de plaswekker, welke een succespercentage heeft van 95% onder gebruikers. De plaswekkertraining is dus een effectieve en bewezen methode die door de meeste artsen wordt aanbevolen. Uiteraard zijn de motivatie van het kind, en van de ouders, is de belangrijkste voorwaarde voor succes. Bekijk de video om te zien hoe de plaswekkertraining in zijn werk gaat!

Ook voor broekplasproblemen kun je bij Rodger terecht. Zo is het Amigo dagalarm bedoeld voor de behandeling van broekplassen overdag. Deze draagbare alarmwekker is perfect voor onderweg of op school. Een andere uitkomst is het Buddy trilhorloge, een stoer horloge dat kinderen eraan herinnert op tijd naar het toilet te gaan of medicatie in te nemen.

Op onze webshop vind je meer informatie over de producten van Rodger. Heb je de producten op een werkdag voor 13:00 uur besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Zo kunnen jullie zo snel mogelijk starten met de training van Rodger.

Populaire Productcategorieën