Informatie

Logeren

Tot voor kort durfde mijn dochter niet te gaan logeren bij vriendinnetjes. Ook bij uitnodigingen voor slaapfeestjes had ze het altijd moeilijk, want hoe zullen de anderen reageren op luiers of een nat bed? Dat leverde altijd lastige situaties op. Ze kon hierdoor niet doen wat ze wilde en werd hier verdrietig van. Gelukkig heeft ze door de training met de Rodger plaswekker nu droge nachten en heeft ze onlangs haar eerste pyjama-party gehad bij een vriendin en ze kwam stralend thuis.

“Ze durfde eigenlijk nooit te logeren omdat ze zich schaamde voor het bedplassen. Ik ben zó blij voor haar dat ze er eindelijk vanaf is! Ze kan nu net als alle andere kinderen gewoon bij een vriendinnetje logeren zonder zich zorgen te maken.”

Droge nachten

Wat een heerlijke zondagochtend, allemaal uitgeslapen en fris aan tafel. Dankzij de Rodger plaswekker wordt onze dochter nu zelf wakker als ze moet plassen waardoor haar bed droog blijft en er geen nachtelijke taferelen meer zijn van bedden verschonen, wassen en droge kleding aantrekken. Voor het hele gezin betekent dit een ongestoorde nachtrust en een goed humeur! En wat dacht je van niet meer elke dag extra wasgoed. Daar word je toch blij van!

“Na ruim 8 jaar elke nacht een natte luier nu elke nacht droog. En dat binnen twee weken!! Ongelofelijk. Mijn dochter super blij en ik super trots! Bedankt 'Rodger' Groet Karin”

Vakantie

Eindelijk kunnen we op vakantie zonder al die extra spullen voor ons kind. Dit jaar zijn we zelfs gaan kamperen en we hoefden ons geen zorgen te maken over nat beddengoed of extra was. Wàt een verschil met voorgaande jaren: Toen leverde de vakantie altijd veel spanning en extra stress op door het bedplassen. De Rodger plaswekker heeft ons een onbezorgde vakantie bezorgd en daar is ons hele gezin blij mee!

“Het is zo fijn dat ik me nu geen zorgen meer hoef te maken over de bedden op vakantie en ik heb zoveel ruimte over in de auto nu we geen luiers meer mee hoeven te nemen.”

Goed advies

Mijn vriendin bleek niet op de hoogte te zijn van het bestaan van een plaswekker om je van het bedplassen af te helpen. Ik vertelde haar toen mijn goede ervaring met de draadloze Rodger plaswekker waarmee mijn kind binnen 2 maanden 's nachts droog was. De zoon van mijn vriendin heeft een beperking maar ook hij is uiteindelijk van het bedplassen af met behulp van de Rodger plaswekker.

“Mijn vriendin vertrouwde mij toe dat haar zoon nog altijd in bed plaste. Maar ze dacht dat ze er vast niks aan kon doen. Ik heb haar verteld over de Rodger plaswekker waarmee mijn dochter van het bedplassen afkwam.”

Best verkochte producten van Rodger

Ontdek het aanbod van Rodger! In de Rodger webshop vind je diverse oplossingen die helpen bij het voorkomen van bed- en broekplassen.

Ga naar de webshop...