Dry and Cool absorberend ondergoed

Dry and Cool incontinentiebroekjes

Absorberend ondergoed voor kinderen

Absorberend ondergoed vinden dat ongelukjes absorbeert en er ook nog leuk uitziet is een hele uitdaging voor ouders. Ons absorberend ondergoed is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan wat zeer prettig draagt en goed absorbeert. Er zit geen ondoordringbaar plastic in verwerkt, wat vaak bij een grotere hoeveelheid urine een natte buitenbroek oplevert. Extra voordeel is dat het broekje dus ook niet lawaaierig klinkt en daardoor ook niet de aandacht trekt. Het incontinentiebroekje is ontworpen voor incontinentie, wat inhoudt dat het niet de inhoud van een volledig gevulde blaas kan opnemen.

De voordelen van absorberend ondergoed

• Geschikt voor overdag
• Mooi design met een klein geheimpje
• Ingenaaid absorberend laagje
• Absorbeert ca. 75 ml vocht (1 à 2 ongelukjes)
• Kunnen gewassen worden op 60 graden

Boxers voor de jongens

De boxers voor de jongens zijn er in stoere dessins en zijn vanaf de buitenkant niet van normaal ondergoed te onderscheiden. De boxers hebben een vast ingenaaid absorptielaagje dat kleine beetjes urine en druppels opvangt( ca. 75 ml). Uw zoon draagt een stoere en comfortabele oplossing tegen plasongelukjes.

Hipsters voor de meisjes

Voor de meisjes hebben we mooie, vrolijke dessins. De slips en hipsters zijn niet van normaal ondergoed te onderscheiden. Ze zijn voorzien van een vast ingenaaid absorberend laagje waardoor kleine beetjes urine en druppels (ca. 75 ml) probleemloos worden opgevangen.
Uw dochter draagt mooi ondergoed met een klein geheimpje.

Gebruik overdag

Wanneer je kind last heeft van urineverlies, dan zijn deze onderbroekjes een uitkomst. Zij zijn geschikt voor overdag en voorkomen een natte (buiten)broek. De broekjes lijken op gewoon ondergoed maar zijn speciaal geprepareerd om een klein ongelukje te maskeren zonder dat andere mensen in de omgeving dit opmerken. De broekjes zijn er in verschillende maten en designs.

Wastips absorberend ondergoed

Naast onze succesvolle Rodger sensorbroekjes die samen met de plaswekker gebruikt worden tegen bedplassen, hebben we nu ook incontinentiebroekjes voor overdag in ons assortiment. Ook deze broekjes kunnen op 60 graden worden gewassen en krimpen maximaal 5%. Om de incontinentiebroekjes beter in vorm en langer mooi te houden raden wij aan om deze niet in de droger te doen. Om het beste absorptievermogen te krijgen dient het onderbroekje voor gebruik gewassen te worden.