Draadloze plaswekker

Rodger draadloze plaswekker

Heeft je kind last van bedplassen? Geen zorgen, jouw kind is niet de enige! Met de draadloze plaswekker van Rodger is bedplassen al snel verleden tijd. Onze draadloze plaswekker is eenvoudig te gebruiken en helpt bedplasproblemen te overwinnen. Met de bijbehorende plaswekkertraining en plaswekkerbroekjes leert jouw kind de drang om naar het toilet te gaan te herkennen. Vaak merk je al na een paar dagen vooruitgang en is het plasprobleem binnen drie maanden verholpen.

Rodger draadloze plaswekker

Hoe werkt de plaswekker?

De draadloze plaswekker bestaat uit een zender en ontvanger. De ontvanger plaats je in het stopcontact en de zender bevestig je op het Rodger plaswekkerbroekje. Bij urineverlies stuurt de zender een signaal naar de plaswekker, waardoor deze afgaat. Je kind wordt zo gewekt om naar de wc aan te gaan en een schone broek aan te trekken. Zo traint je kind om het signaal van een volle blaas te herkennen.

De Rodger plaswekker heeft maar liefst 8 verschillende wekgeluiden met een volume tot wel 80 decibel, handig voor vaste slapers! Uit onderzoek is gebleken dat een wekker met verschillende geluiden een positieve invloed heeft op de plaswekkertraining. Het wisselen van het wekgeluid verhoogt de gevoeligheid om wakker te worden van de wekker en na enige tijd ook om wakker te worden van een volle blaas.

 

Instructievideo

Benieuwd naar de werking van de Rodger plaswekker?
Bekijk de video voor meer informatie!

Ga maar voor meer video's op het Rodger YouTube kanaal.

Vergoed door de meeste zorgverzekeraars

Wist je dat veel verzekeraars de plaswekker vergoeden? Wanneer jouw kind voldoende aanvullend verzekerd is bij één van de gecontracteerde zorgverzekeraars, declareren wij het bedrag rechtstreeks en krijg je de plaswekker direct opgestuurd. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een plaswekkerpakket aan te schaffen. Bij veel zorgverzekeraars kun je de factuur dan alsnog declareren. Raadpleeg voor aanschaf altijd eerst jouw zorgverzekeraar of de draadloze plaswekker vergoed wordt.

Vergoeding Zorgverzekeraars: Kom jij ook in aanmerking? Klik hier!

De plaswekker Startset

  • zender
  • ontvanger (wekker)
  • 3 sensorbroekjes (uitwasbaar)
  • gebruiksaanwijzing
  • plaskalender
  • stickervel

Plaskalender & stickervel

De plaskalender is een handige en leuke manier om samen met uw kind bezig te zijn met de plastraining. Als uw kind 's nachts droog is geweest, wordt het kind beloond met een stickertje die hij/zij zelf op de kalender mag plakken. Het gebruik van de plaskalender werkt zeer motiverend.

Rodger superhelden poster

Begeleiding

Mocht u tijdens de plaswekkertraining behoefte hebben aan begeleiding of specifieke vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Deze is te bereiken via 0541-351449 of info@rodger.nl.

In combinatie met plaswekkerbroekjes

De Rodger plaswekker wordt gebruikt in combinatie met de plaswekkerbroekjes. De broekjes zijn comfortabel en verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren, zoals blauw, rood, groen, lila en wit. De plaswekkerbroekjes zijn zowel te verkrijgen voor kinderen als voor volwassenen.

De broekjes zijn leverbaar in de volgende maten:
104 - 116 - 128 - 140 - 152 - 164 - 176 - 188
Dames L en XL, Heren L, XL en XXL