Amigo – De draagbare plaswekker

Amigo – De draagbare plaswekker

De Amigo plaswekker biedt het kind een extra steuntje in de rug dat het nodig heeft om droog te worden. De Amigo is klein en licht zodat het makkelijk gedragen kan worden. De Amigo plaswekker is verkrijgbaar in drie verschillende varianten.

Bestel nu!

Behandeling van bed- en broekplassen

De Amigo plaswekker is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van bed- en broekplassen. Het alarmsysteem kan door middel van een clip bevestigd aan bijvoorbeeld kleding. Bij urineverlies geeft de Amigo een tril- en/of geluidssignaal, zodat het kind weet dat hij/zij geplast heeft en naar het toilet moet gaan. Zo traint je kind om het signaal van een volle blaas te herkennen en zal het bedplasprobleem snel verholpen zijn.

Hoe werkt de Amigo?

In deze video wordt uitgelegd hoe de Amigo werkt en hoe je de draagbare plaswekker moet bedienen. Ga voor meer video’s naar het Rodger YouTube Kanaal.

 

Amigo Wireless

De eerste variant van de Amigo is draadloos en wordt geleverd met een zender. De draadloze Amigo wordt gebruikt in combinatie met de Rodger sensorbroekjes. Dit zorgt voor ultiem comfort. De zender wordt met drukknoopjes bevestigd op het broekje. De Amigo gaat af wanneer er urine in het sensorbroekje komt.

Amigo Button

De tweede variant wordt geleverd met de Rodger kabel en is te gebruiken in combinatie met de Rodger sensorbroekjes. De kabel wordt bevestigd op de drukknoopjes van het sensorbroekje. De Amigo Button is gemakkelijk te bedienen en heeft een goede connectiviteit.

Amigo Clip

De derde variant wordt geleverd met een kabel met clip. Deze clip wordt aan de buitenkant van het eigen ondergoed bevestigd. Zodra er urine in het broekje komt ter hoogte van de clip, gaat het alarm van de Amigo af. De Amigo Clip is een budgetvriendelijke oplossing voor bed- en broekplassen.

Kans op succes

Gewoonlijk is er binnen een paar dagen een vooruitgang waarneembaar. Het probleem van dagbevochtiging is binnen enkele weken opgelost. Doorzettingsvermogen is, naast motivatie van ouder en kind, noodzakelijk en de sleutel tot succes.