Amigo – De draagbare plaswekker voor overdag

Amigo – De draagbare plaswekker

De Amigo draagbare plaswekker biedt het kind een extra steuntje in de rug dat het nodig heeft om droog te worden. De Amigo is klein en licht zodat het makkelijk gedragen kan worden. De draagbare plaswekker is vooral erg geschikt om het broekplassen overdag te overwinnen.

Behandeling van bed- en broekplassen

De Amigo draagbare plaswekker is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van broekplassen. Het alarmsysteem kan door middel van een clip bevestigd aan bijvoorbeeld kleding. Bij urineverlies geeft de Amigo een tril- en/of geluidssignaal, zodat het kind weet dat hij/zij geplast heeft en naar het toilet moet gaan. Zo traint je kind om het signaal van een volle blaas te herkennen en zal het bedplasprobleem snel verholpen zijn.

Hoe werkt de Amigo?

In deze video wordt uitgelegd hoe de Amigo werkt en hoe je de draagbare plaswekker moet bedienen.

Amigo Wireless

De eerste variant van de Amigo is draadloos en wordt geleverd met een zender. De draadloze Amigo wordt gebruikt in combinatie met de Rodger sensorbroekjes. Dit zorgt voor ultiem comfort. De zender wordt met drukknoopjes bevestigd op het broekje. De Amigo gaat af wanneer er urine in het sensorbroekje komt.

Amigo Button

De tweede variant wordt geleverd met de Rodger kabel en is te gebruiken in combinatie met de Rodger sensorbroekjes. De kabel wordt bevestigd op de drukknoopjes van het sensorbroekje. De Amigo Button is gemakkelijk te bedienen en heeft een goede connectiviteit.

De Amigo draagbare plaswekker bestaat uit:

  • Amigo draagbare plaswekker
  • Kabeltje voor verbinding tussen Amigo en de button
    (alleen bij de button variant)
  • Amigo stickers
  • Gebruiksaanwijziging
  • Plaskalender
  • Stickervel (belonen mag!)

Kans op succes

Gewoonlijk is er binnen een paar dagen een vooruitgang waarneembaar. Het probleem van dagbevochtiging is binnen enkele weken opgelost. Doorzettingsvermogen is, naast motivatie van ouder en kind, noodzakelijk en de sleutel tot succes.