Hoewel bij het ontwikkelen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is en/of niet meer juist is. Rodger B.V. is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover Rodger dus geen controle heeft.

Rodger B.V.  draagt daarmee ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van die informatie. Niets uit de tekst of grafische voorstellingen in deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking, zonder schriftelijke toestemming van "Rodger B.V.".

Accounts die gemaakt worden op www.rodger.nl worden verwerkt door Rodger BV. De gegevens waaronder u uw account plaatst worden alleen gebruikt om zorg te dragen voor een correcte administratieve verwerking.

Onder geen beding worden uw gegevens gebruikt voor nieuwsbrieven of verstrekt aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Heeft u aanvullende vragen over het beleid dat wij voeren aangaande uw persoonlijke gegevens neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0541-351449.

Login Online Plaskalender

Vul onderstaand je gebruikersnaam en wachtwoord in of registreer je voor het gebruik van de Rodger Online plaskalender.

Start Online Plaskalender

Meteen door naar de Rodger online Plaskalender!
gebruik online kalender

Locatie Rodger BV

Contact

Rodger BV
Langakker 5c
5371EV  Ravenstein
The Netherlands

Tel: +31(0)541 - 35 14 49
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.