Hoewel bij het ontwikkelen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is en/of niet meer juist is. Rodger B.V. is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden, en waarover Rodger dus geen controle heeft.

Rodger B.V.  draagt daarmee ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van die informatie. Niets uit de tekst of grafische voorstellingen in deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking, zonder schriftelijke toestemming van "Rodger B.V.".

Accounts die gemaakt worden op www.rodger.nl worden verwerkt door Rodger BV. De gegevens waaronder u uw account plaatst worden alleen gebruikt om zorg te dragen voor een correcte administratieve verwerking.

Onder geen beding worden uw gegevens gebruikt voor nieuwsbrieven of verstrekt aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Heeft u aanvullende vragen over het beleid dat wij voeren aangaande uw persoonlijke gegevens neemt u dan contact op met 该 Email 地址已受到反垃圾邮件插件保护。要显示它需要在浏览器中启用 JavaScript。 of 0541-351449.

Contact

佛山雷内电器有限公司
联络地址:佛山市顺德区容桂小黄圃东堤一路5号一楼
电话:18680307976
email:该 Email 地址已受到反垃圾邮件插件保护。要显示它需要在浏览器中启用 JavaScript。

QQ:1002660154
skype:amyx999
办公时间:(HK Time) Mon - Fri : 9:00am - 6:00pm